Over ons

Scannen

Focus Print en Druk is gespecialiseerd in het digitaliseren van bouwtekeningen. Door bouwtekeningen te scannen naar een digitale akte is het eenvoudiger deze te beheren en te beveiligen. Daarnaast bespaart u op de opslagkosten. Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in de details, neem dan contact met ons op.

Waarom focus?

FOCUS is sterk in het printen en offset drukken van grote en kleine aantallen print of drukwerk!

Snelste levertijden

Bij Focus garanderen wij u de snelste levertijden. Tevens bieden wij de mogelijkheid om spoed drukwerk aan te vragen, uiteraard tegen dezelfde hoge kwaliteit!

De beste service

Bij focus print en druk denken wij met u mee om samen tot een uniek ontwerp te komen.

Hoogwaardige kwaliteit

Al het print en drukwerk van Focus is verzekerd van dezelfde hoogwaardige kwaliteit, dankzij hoogwaardige materialen en vakbekwaam personeel.

Plotten

Ook als u een bouwtekening wil laten plotten kan Focus Print en Druk ondersteuning bieden tegen spotgoedkope prijzen. Bij Focus kunnen wij een bouwtekening supersnel plotten, voorzien van hoogwaardige kwaliteit.

Printen

Het printen van bouwtekeningen is een vak apart, ze worden namelijk doorgaans geprint op A0 formaat. Focus Print en Druk is gespecialiseerd in het printen op dit formaat, en wij helpen u graag verder!

Vragen? Neem contact met ons op