Over ons

Familie- en rouwdrukwerk

Familie- en rouwdrukwerk is persoonlijk. Dat nemen wij bij Focus erg serieus. Daarom bieden wij alle zorg om mooie en gepaste rouw- of geboortekaartjes te printen. Ook voor een onvergetelijke trouwdag kunt u op focus rekenen voor de realisatie van al uw drukwerk. Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in de details, neem dan contact met ons op.

Waarom focus?

FOCUS is sterk in het printen en offset drukken van grote en kleine aantallen print of drukwerk!

Snelste levertijden

Bij Focus garanderen wij u de snelste levertijden. Tevens bieden wij de mogelijkheid om spoed drukwerk aan te vragen, uiteraard tegen dezelfde hoge kwaliteit!

De beste service

Bij focus print en druk denken wij met u mee om samen tot een uniek ontwerp te komen.

Hoogwaardige kwaliteit

Al het print en drukwerk van Focus is verzekerd van dezelfde hoogwaardige kwaliteit, dankzij hoogwaardige materialen en vakbekwaam personeel.

Familiedrukwerk

Een broertje of zusje erbij? Hoera! Voor uw kleintje drukken wij prachtige geboortekaartjes. Stoer, retro of klassiek? Bij Focus Print en Druk heeft u geruime keuze waar u uw favoriete geboortekaartje kunt uitkiezen!

Rouwdrukwerk

Rouwdrukwerk is persoonlijk. Dat vinden wij bij Focus Print en Druk erg belangrijk. Daarom bieden wij u alle zorg en respect om samen mooie en gepaste bidprentjes, rouwkaartjes, liturgie en bedank kaartjes te realiseren. 

Vragen? Neem contact met ons op